TAP BOUW VERZORGT VER- EN UITBOUW VAN WOONHUIZEN

Een écht Goois bouwbedrijf

Goois bouwbedrijf Tap Bouw verzorgt nieuw-, ver- en uitbouw van woonhuizen, winkelpanden en kantoren. Van kleine werkzaamheden tot veelomvattende projecten; wij verzorgen het helemaal naar wens!

Goois bouwbedrijf

Tap Bouw is een écht Goois bouwbedrijf. Al jaren achtereen bouwen en verbouwen wij woonhuizen en villa’s bij particulieren in ’t Gooi en de Vechtstreek. Wij zijn onder anderen gespecialiseerd in de (ver)bouw van:

Lichtstraat, Kozijnen, Badkamer en toilet, Dakkapellen, Erker-serre, Kelder, Schuifdeuren, Veranda, Openhaard – schouw, Dakterras, Balkon, Uitbouw van uw woonhuis.

Behalve particulieren, vinden ook bedrijven hun weg naar Tap Bouw. Door de jaren heen hebben we ook al veel nieuw- en verbouwprojecten van winkel- en kantoorpanden tot een zeer succesvol einde gebracht. Voor ieder project geldt dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd door onze ervaren vakmensen.

Denk hierbij behalve aan de uitvoering ook aan bouwadvies op maat en begeleiding tijdens en na het project. U wordt op elke denkbare mogelijkheid ontzorgd en hoeft enkel te genieten van het resultaat!

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?