ENERGIENEUTRAAL GAAN WONEN DOOR MIDDEL VAN EEN RENOVATIE

De voordelen van energieneutraal wonen na een renovatie

Wilt u ook energieneutraal gaan wonen door middel van een renovatie? Kies dan voor de expertise van Tap Bouw. Wij hebben alle kennis in huis om uw huis of bedrijfspand energieneutraal te maken, waardoor u bespaart op uw energiekosten en er weer jaren tegenaan kunt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan direct een afspraak.

Energieneutraal renovatie

Milieuverantwoord wonen of werken wordt steeds belangrijker. De klimaatdoelen van de overheid moeten gehaald worden, maar het levert u ook veel op.

Zo weet u met het energieneutraal maken van uw woning of bedrijfspand door middel van renovatie zeker dat u bijdraagt aan het doorgeven van een schone wereld aan de volgende generatie, maar bespaart u ook op uw energiekosten.

Profiteer van jarenlange ervaring. Tap Bouw heeft al sinds 1994 ervaring in het bouwen, verbouwen, renoveren en adviseren op het gebied van energieneutraal bouwen. Hierdoor weet u zeker dat u door middel van renovatie een energieneutraal huis of bedrijfspand krijgt van de hoogste kwaliteit.

Benieuwd naar wat wij in het verleden hebben gerenoveerd en gebouwd? Neem dan eens een kijkje bij onze reeds gerealiseerde projecten.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?