ENERGIENEUTRAAL UW HUIS VERBOUWEN

Energieneutraal uw huis verbouwen? Dit is wat er moet gebeuren

Energieneutraal uw huis verbouwen lijkt een hele opgave, maar niets is minder waar als u de specialisten van Tap Bouw inschakelt. Door onze jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om uw woning zo efficiënt mogelijk energieneutraal te maken. Dit alles binnen een realistische planning en budget.

Energieneutraal huis verbouwen

Uw woning energieneutraal verbouwen is goed voor het milieu, maar levert u op termijn ook nog eens geld op! Dat klinkt u als muziek in de oren, nietwaar? Tap Bouw zorgt er door middel van een persoonlijk plan voor dat geen enkel aspect wordt overgeslagen tijdens het energieneutraal verbouwen van uw huis. Zo wordt uw huis:

Geïsoleerd, Voorzien van een warmtepomp, Voorzien van zonnepanelen, Voorzien van een warmte terugwinninginstallatie.

In één keer of liever stap voor stap? U kunt zich voorstellen dat uw woning in één keer energieneutraal verbouwen veel hinder kan opleveren voor uw woongemak. U kunt er daarom voor kiezen om het stap voor stap te laten uitvoeren. Zo weet u zeker dat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.

Heeft u een nieuw huis gekocht en bent u er nog niet ingetrokken? Dan is het verstandig om uw huis in één keer energieneutraal te laten verbouwen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?