EEN HUIS OF WINKELPAND ENERGIENEUTRAAL BOUWEN

Energieneutraal bouwen in ’t Gooi: schakel Tap Bouw in

Tap Bouw kan een huis, kantoor, villa of winkelpand energieneutraal bouwen. Wij vinden duurzaamheid en milieuvriendelijkheid namelijk erg belangrijk. Wij vinden de omgeving van ’t Gooi met daarbij Hilversum, Naarden en Wijdemeren erg mooi en bouwen dan ook energieneutraal.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor een professioneel bouwproces. Dus ook voor het energieneutraal bouwen van nieuwe kantoorpanden of winkelpanden bent u bij ons aan het juiste adres.

Energieneutraal bouwen

Schakel Tap Bouw in voor het energieneutraal laten bouwen van uw huis, villa, winkel- of kantoorpand in ’t Gooi. Wij verzorgen het bouwproces graag van A tot Z. Wij zijn er namelijk niet alleen voor de uitvoer van de bouw, wij geven u ook graag professioneel bouwadvies.

Dit advies is natuurlijk gebaseerd op uw wensen en ideeën. Al sinds 1994 zijn wij een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwen, verbouwen en renoveren. Wij geloven namelijk in het leveren van werk van een hoogwaardige kwaliteit en in een persoonlijke aanpak bij ieder bouwproject.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?