ECOLOGISCH VERBOUWEN

Op 4 manieren ecologisch verbouwen

Ecologisch verbouwen doet u samen met Tap Bouw. Door onze jarenlange ervaring in het verbouwen, bouwen en onderhouden van huizen, villa’s en bedrijfspanden weten wij precies waar u op moet letten bij het ecologisch verbouwen van uw huis. Zo leeft u milieuverantwoord én bespaart u op uw energiekosten. Dat wilt u toch ook?

Ecologisch verbouwen

Lijkt het u fantastisch om niet meer afhankelijk te hoeven zijn van energieleveranciers? Gewoon zelf en op een natuurvriendelijke manier uw energie opwekken en leven? Schakel dan de hulp in van Tap Bouw voor het ecologisch verbouwen van uw huis. Er zijn verschillende opties om uw huis zo ecologisch mogelijk te maken. Enkele mogelijkheden zijn:

Natuurlijke isolatie: op een natuurlijke manier isoleren is goed voor het milieu op twee manieren. U maakt geen gebruik van kunststof isolatie én u bespaart op uw energiekosten. Dubbele winst dus.

Duurzame accumulerende houtkachel: door deze duurzame houtkachel zorgt u voor een aangename temperatuur in huis en vermindert u het gebruik van de cv-ketel tot vrijwel 0.

Infrarood verwarming: een verwarming die per ruimte kan worden geïnstalleerd en verwarmt met infrarood stralingswarmte. Deze kan volledig worden weggewerkt in de stuclaag. In combinatie met zonnepanelen wordt de cv-ketel overbodig. Luchtwarmte systeem: op een natuurlijke manier uw douchewater of ruimtes in huis verwarmen met warmte die uit de lucht of houtkachel wordt gehaald.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?