EEN HUIS, VILLA OF KANTOOR VOOR U BOUWEN IN ’T GOOI

Duurzaam bouwen

in ’t Gooi door Tap Bouw

Tap Bouw kan duurzaam een huis, villa of kantoor voor u bouwen in ’t Gooi. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en verzorgen daarom graag het bouwproces van uw huis, villa, winkel of kantoor in de omgeving van ’t Gooi: Naarden, Hilversum en Wijdemeren. Dit doen we van A tot Z; we adviseren u ook graag over duurzaam bouwen in ’t Gooi.

Duurzaam bouwen ’t Gooi

Duurzaam bouwen kunt u overlaten aan Tap Bouw in ’t Gooi. Wij werken namelijk door heel Noord-Holland met ’t Gooi als thuisbasis.

Wij kennen de omgeving goed en kunnen dan ook op zo’n manier bouwen dat het huis, de villa, het kantoor of winkelpand goed bij de omgeving past.

Al sinds 1994 zijn wij namelijk een toonaangevende dienstverlener, van bouwadvies tot het uitvoeren van duurzame bouw, verbouw, nieuwbouw en onderhoud. Wij geloven daarnaast ook in een persoonlijke aanpak.

We vinden het erg belangrijk dat alles gebeurt zoals u het graag hebben wilt. Met ons vakkundige team kunnen wij dit voor u waarmaken.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?