DAKKAPELLEN PLAATSEN DOOR TAP BOUW IN ’T GOOI

Laat dakkappellen plaatsen in uw huis of villa in ’t Gooi voor meer ruimte en licht

Laat dakkapellen plaatsen door Tap Bouw in ’t Gooi. Wij zijn namelijk dé toonaangevende dienstverlener op het gebied van nieuw- en verbouw in de omgeving van Hilversum, Naarden, Wijdemeren en de rest van Noord-Holland.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, voor zowel kleine als grote projecten. Wij doen alles in overleg en zorgen ervoor dat alles verloopt zoals u het voor ogen heeft.

Uitbouw woning of aanbouw

Dakkappellen zijn uitermate geschikt voor het creëren van meer ruimte op zolder, indien daar een kamer van gemaakt moet worden.

Hierdoor wordt er meer hoofdruimte gecreëerd, wat ervoor zorgt dat de ruimte groter en lichter oogt. Het wordt vaak tijdens de nieuwbouw aangebracht, maar het kan ook later aangebracht worden tijdens de renovatie of verbouwing van een huis.

Wij kunnen in ieder huis in ’t Gooi dakkappellen plaatsen; we zorgen altijd voor een oplossing op maat. We zijn er daarnaast voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?