VAKKUNDIGE BOUWBEDRIJVEN IN HUIZEN

Eén van de meest veelzijdige bouwbedrijven in de omgeving van Huizen

Zoekt u vakkundige bouwbedrijven in de omgeving van Huizen? Tap Bouw uit ’s-Graveland verzorgt complete (ver)bouwprojecten aan huizen, winkels en kantoorpanden in ’t Gooi en de Vechtstreek. Vraag naar de mogelijkheden voor uw project!

Bouwbedrijven Huizen

Tap Bouw is één van de meest veelzijdige bouwbedrijven in de omgeving van Huizen, Laren en Blaricum. Vrijwel alle soorten bouwprojecten worden door ons van A tot Z op vakkundige wijze Zo verzorgen wij voor particulieren de nieuw- en verbouw van een:

Schuifdeuren, Openhaard – schouw, Balkon, Kozijnen, Badkamer en toilet, Dakkapellen, Kelder, Veranda, Lichtstraat, Erker-serre, Dakterras, Uitbouw.

Naast huizen, worden ook winkels en kantoorpanden door ons naar wens verbouwd en gerenoveerd. Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij ieder project. Dit vertaalt zich onder meer in bouwadvies op maat vooraf en een betrouwbare en overzichtelijke begeleiding tijdens en na de werkzaamheden.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?