TAP BOUW IS HÉT ERVAREN
BOUWBEDRIJF IN HILVERSUM

Eén van de meest veelzijdige bouwbedrijven van de regio Hilversum

Tap Bouw is één van de meest vakkundige en ervaren bouwbedrijven in de omgeving van Hilversum. Tap Bouw uit ’s-Graveland bouwt en verbouwt woonhuizen, winkelpanden en kantoorruimtes in ’t Gooi en de Vechtstreek. Wij nemen het gehele proces van A tot Z voor onze rekening!

Bouwbedrijven Hilversum

Tap Bouw is al vele jaren één van de meest veelzijdige bouwbedrijven van de regio Hilversum, Huizen, Blaricum en de rest van ’t Gooi en de Vechtstreek. Voor ieder (ver)bouwproject schakelt u ons in. Zo verzorgen wij voor particulieren geheel naar wens de nieuw- en verbouw van:

Lichtstraat, Kozijnen, Badkamer en toilet, Dakkapellen, Erker-serre, Kelder, Schuifdeuren, Veranda, Openhaard – schouw, Dakterras, Balkon, Uitbouw van uw woonhuis.

Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in de nieuw- en verbouw van winkel- en kantoorpanden. Het gehele project wordt van A tot Z door ons verzorgd. Ook geven wij u graag van tevoren bouwadvies op maat. Heeft u bepaalde wensen maar weet u niet zeker hoe deze tot uiting kunnen komen in uw pand?

Met onze jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste ontwikkelen, weten wij altijd dé juiste oplossing te bieden.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?