GESPECIALISEERDE BOUWBEDRIJVEN IN BLARICUM

Eén van de meest allround bouwbedrijven van ’t Gooi (omgeving Blaricum, Laren en Naarden)

Op zoek naar gespecialiseerde bouwbedrijven in Blaricum? Tap Bouw uit ‘s-Graveland verzorgt uw (ver)bouwproces van A tot Z. Vraag naar de vele mogelijkheden!

Bouwbedrijven Blaricum

Tap Bouw is één van de meest allround bouwbedrijven uit ’t Gooi, met klanten in onder meer Blaricum, Laren en Naarden. Onze gespecialiseerde vakmensen verzorgen elk (ver)bouwproject van uw woonhuis van A tot Z. Zo schakelt u ons in voor nieuw- en verbouw van uw:

Erker-serre, Balkon, Kelder, Veranda, Dakkapellen, Lichtstraat, Kozijnen, Badkamer en toilet, Openhaard – schouw, Schuifdeuren, Dakterras.

Maar ook het uitbouwen van uw huis is bij ons in goede handen. Naast enkel woningen, hebben wij ook al een jarenlange ervaring op het gebied van het (ver)bouwen van winkels en kantoren. Wij zorgen altijd voor een oplossing die volledig aansluit op uw wensen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?