TAP BOUW VERZORGT HET GEHELE (VER)BOUWPROJECT

Veelzijdig en vakkundig bouwbedrijf uit ’t Gooi

Bouwbedrijf nodig in ’t Gooi? Tap Bouw verzorgt het gehele (ver)bouwproject van uw woonhuis, kantoor of winkel van A tot Z. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bouwbedrijf ’t Gooi

Tap Bouw is een veelzijdig en vakkundig bouwbedrijf met ’t Gooi als thuisbasis. Vanuit hier verzorgen wij voor particulieren uit onder meer Laren, Huizen, Bussum en Blaricum complete (ver)bouwprojecten van A tot Z. Voorbeelden hiervan zijn de (ver)bouw van een:

Lichtstraat, Kozijnen, Badkamer en toilet, Dakkapellen, Erker-serre, Kelder, Schuifdeuren, Veranda, Openhaard – schouw, Dakterras, Balkon, Uitbouw.

Maar ook kantoorpanden en winkels worden door ons helemaal naar wens verbouwd en gerenoveerd. Ook voor bouwadvies vooraf kunt u bij ons terecht. Onze vakmensen beschikken over een rijke ervaring, die zij maar al te graag inzetten om u van ideeën te voorzien. Samen komen we gegarandeerd tot de perfecte oplossing voor uw huis, kantoor of winkelpand!

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?