BOUWBEDRIJF VOOR
PARTICULIEREN UIT NAARDEN

Een bouwbedrijf met veel ervaring in de regio Naarden

Tap Bouw is als bouwbedrijf al jaren in te schakelen voor zowel bedrijven als particulieren uit Naarden. Wij verzorgen het gehele (ver)bouwproject van A tot Z. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Bouwbedrijf Naarden

Bouwbedrijf Tap Bouw verzorgt al jaren complete (ver)bouwprojecten bij woonhuizen in Naarden, Bussum, Huizen en andere delen van ’t Gooi en de Vechtstreek. Ons team aan gespecialiseerde vakmensen schakelt u in voor de nieuw- en verbouw van:

Balkon, Kozijnen, Badkamer en toilet, Dakkapellen, Kelder, Schuifdeuren, Veranda, Lichtstraat, Openhaard – schouw, Dakterras, Erker-serre.

Bovendien kunnen wij ook de uitbouw van uw huis verzorgen. Naast woonhuizen en villa’s, worden ook kantoorpanden en winkels door ons helemaal naar wens ge- of verbouwd. Voor ieder project geldt dat wij door het gehele proces – van advies tot aan uitvoering – uw partner zijn. Ons bouwbedrijf zorgt ervoor dat uw pand na afloop helemaal aan uw wensen voldoet.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?