UITEENLOPENDE (VER)BOUWPROJECTEN
IN DE REGIO BUSSUM

Bouwbedrijf voor particulieren en bedrijven uit Bussum

Bouwbedrijf Tap Bouw verzorgt de meest uiteenlopende (ver)bouwprojecten in de regio Bussum, Naarden en Hilversum. Van het eerste advies tot aan de uitvoering van de verbouwing zijn wij uw partner. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Bouwbedrijf Bussum

Bouwbedrijf Tap Bouw realiseert al jaren diverse (ver)bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven uit Bussum, Naarden, Huizen en andere plaatsen uit ’t Gooi en de Vechtstreek. Zo verzorgen wij voor woonhuizen de nieuw- en verbouw van:

Kozijnen, Badkamer en toilet, Erker-serre, Kelder, Dakkapellen, Schuifdeuren, Veranda, Lichtstraat, Openhaard – schouw, Dakterras, Uitbouw, En ook tevens het balkon.

Bovendien schakelt u ons ook in voor de nieuw-, ver- en uitbouw van uw winkel- of kantoorpand. Wij zijn door het gehele proces uw betrouwbare en vakkundige partner. Wellicht weet u nog niet zeker wat u wilt veranderen aan uw pand? Wij geven u graag advies over de talloze mogelijkheden die wij bieden. Wij zorgen altijd voor een oplossing die aansluit op uw wensen en behoeften.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?