VOOR DESKUNDIG BOUWADVIES IN LAREN GAAT U NAAR TAP BOUW

Deskundig bouwadvies
in Laren

Voor deskundig bouwadvies gaat u in Laren naar Tap Bouw. Al vele jaren zijn wij als aannemer verantwoordelijk voor een groot aantal (ver)bouwprojecten van woonhuizen, kantoorpanden en winkels. Met onze ervaring en expertise kunnen wij u perfect op maat adviseren!

Bouwadvies Laren

Tap Bouw geeft al jaren deskundig bouwadvies aan particulieren en bedrijven uit Laren, Bussum, Blaricum en vele andere plaatsen in ’t Gooi. Dankzij onze brede expertise en rijke ervaring op het gebied van het (ver)bouwen van woonhuizen, kantoorpanden of winkels bieden wij voor iedere vraag de juiste oplossing.

Of het nu een relatief klein (bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel) of een grootschalig project (verbouwing van uw huis) betreft: wij adviseren u altijd de meest efficiënte oplossing, die bovendien naadloos aansluit op uw wensen.

Uiteraard nemen wij ook met genoegen de uitvoering van het project voor onze rekening. Alles van A tot Z wordt door onze professionals tot in de puntjes verzorgd.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?