BOUWADVIES IN HUIZEN

Bouwadvies op maat in Huizen

Bouwadvies nodig voor uw pand in Huizen? Kies dan voor deskundig bouwadvies van Tap Bouw. Tap Bouw geeft advies op maat aan zowel particulieren als bedrijven uit ’t Gooi en de Vechtstreek over ver-, nieuw- en uitbouwprojecten. Wij bieden u altijd een oplossing die naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen!

Bouwadvies Huizen

Tap Bouw geeft bouwadvies op maat aan zowel particulieren als bedrijven uit Huizen, Blaricum, Naarden en anderen plaatsen in ’t Gooi.

Als aannemersbedrijf hebben wij al een grote diversiteit aan (ver)bouwprojecten bij woonhuizen, kantoorpanden en winkelruimets uitgevoerd. Met deze ervaring zijn wij perfect in staat om u te adviseren over uw project.

Of het nu gaat om uitbouw van uw huis of de complete verbouwing van uw gehele kantoor; wij geven u altijd advies dat volledig strookt met uw wensen. Wij bieden voor iedere vraag een passend antwoord.

Desgewenst voeren wij het project ook helemaal zelf uit. Alles van A tot Z wordt dan door onze gespecialiseerde vakmensen verzorgd.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?