BOUWADVIES VOOR UW WOONHUIS

Bouwadvies op maat in Hilversum

U zoekt bouwadvies voor uw woonhuis, kantoor of winkel in Hilversum? Ga dan naar Tap Bouw uit ’s-Graveland. Al jaren vormen wij een gespecialiseerde aannemer met klanten in ’t Gooi en omstreken. Naast enkel advies, nemen wij ook graag uw gehele (ver)bouw project voor onze rekening!

Bouwadvies Hilversum

Op het gebied van bouwadvies is er in de omgeving van Hilversum geen beter bedrijf te vinden dan Tap Bouw. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van het (ver)bouwen van woonhuizen, kantoren en winkels. Van de kleinere (plaatsen van een dakraam) tot aan de allergrootste projecten (bouwen van een woning): het is bij ons allemaal al eens de revue gepasseerd.

Met deze kennis en ervaring kunnen wij u perfect op maat adviseren over uw (ver)bouwing. Wij weten precies welke mogelijkheden er zijn om te voldoen aan uw wensen. Indien gewenst nemen wij het gehele bouwproces uiteraard ook zelf voor onze rekening!

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?