BOUWADVIES VOOR UW PAND IN BUSSUM

Bouwadvies op maat voor uw pand in Bussum

Wenst u deskundig bouwadvies voor uw pand in Bussum? Tap Bouw geeft advies op maat op het gebied van de (ver)bouw(ing) van uw woonhuis, winkelpand of kantoor. Neem meteen contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Bouwadvies Bussum

Tap Bouw is uw partner voor bouwadvies voor uw woonhuis, winkelpand of kantoor in Bussum. Ons bedrijf, gevestigd in ’s-Graveland, verzorgt al vele jaren volledige (ver)bouwprojecten bij zowel particulieren als bedrijven uit ’t Gooi. Dankzij onze opgebouwde ervaring en brede kennis van het vak, zijn wij ook uitermate goed in staat om u op maat te adviseren over uw project. Wilt u de ruimte in uw pand efficiënter gebruiken?

Of wilt u een nieuw, eigentijds interieur? Onze professionals weten precies hoe uw wensen het beste ingewilligd kunnen worden. Uiteraard verzorgen wij als aannemer ook met genoegen de klus zelf. Van A tot Z wordt alles dan tot in de puntjes geregeld!

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?