TAP BOUW HEEFT ERVARING IN DUURZAAM VERBOUWEN

Een bestaand huis energieneutraal maken in één keer of stap voor stap?

Om een bestaand huis energieneutraal te maken moet u allerlei keuzes maken om dit te realiseren. Tap Bouw heeft al jaren ervaring in duurzaam verbouwen en renoveren en geeft u hierover graag deskundig advies en begeleidt u tijdens de verbouwing.

Bestaand huis energieneutraal maken

Als u een bestaand huis energieneutraal wilt maken kiest u uit een van de twee opties. U gaat voor het in één keer energieneutraal maken van de woning of u kiest voor een stapsgewijs proces. De keuze is afhankelijk van uw budget, maar ook van het feit of u al in de woning woont. De voordelen zetten we graag voor u uiteen.

In één keer energieneutraal maken:
U neemt in één keer uw gehele huis onderhanden. Hierdoor bespaart u tijd en zit u niet lang in een rommelig huis. Stap voor stap: Als u kiest voor het stap voor stap energieneutraal maken van een bestaand huis, kunt u de kosten spreiden en heeft u relatief weinig last van de verbouwingswerkzaamheden.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?