LAAT UW BADKAMER VERBOUWEN

Laat uw badkamer volledig naar wens verbouwen

Laat uw badkamer verbouwen door de professionele vakmensen van Tap Bouw. Dan weet u zeker dat alles precies naar wens uitgevoerd wordt. Wij hebben namelijk persoonlijk contact erg hoog in het vaandel staan en geven u graag een professioneel bouwadvies. Daarna kunnen we uw badkamer helemaal naar uw wens verbouwen.

Badkamer verbouwen

Uw badkamer is vaak een plaats in het huis waar u helemaal tot rust komt. Daarom is het ook erg prettig als u helemaal tevreden bent met uw badkamer. Bent u niet meer helemaal tevreden of heeft u net een huis gekocht waarvan u de badkamer wilt laten verbouwen? Dan schakelt u natuurlijk de professionele vakmensen van Tap Bouw in. Wij verzorgen altijd een totaalpakket.

Van advies tot de daadwerkelijke verbouwing. Wij zijn er dus ook voor de sloop van uw huidige badkamer. Van advies tot de daadwerkelijke verbouwing. Wij zijn er dus ook voor de sloop van uw huidige badkamer. Daarnaast kunnen we ook leidingen en verwarmingselementen verleggen en op een veilige manier verlichting aansluiten. Zelfs de afwerking, inclusief stukadoren en het zetten van tegels, kunt u aan ons overlaten.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?