AANNEMERSBEDRIJF IN DE REGIO BLARICUM

Eén van de meest ervaren aannemersbedrijven van de regio Blaricum

Zoekt u ervaren aannemersbedrijven in de regio Blaricum? Tap Bouw voert deskundig (ver)bouwprojecten bij woonhuizen, kantoorpanden en winkelruimtes in ’t Gooi. Neem meteen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Aannemersbedrijven Blaricum

Tap Bouw is één van de meest gerenommeerde aannemersbedrijven uit de regio Blaricum. In eigenlijk heel ’t Gooi zijn wij al actief geweest met nieuw- en verbouwprojecten van zowel huizen als winkels en kantoren. U schakelt ons in voor de (ver)bouw van:

Openhaard – schouw; Badkamer en toilet; Balkon; Kelder; Schuifdeuren; Veranda; Kozijnen; Dakkapellen; Lichtstraat; Dakterras; Erker-serre.

Bovendien behoort ook het uitbouwen van uw pand tot onze specialismen. Voor ieder van deze projecten geldt dat wij uw partner zijn voor het gehele proces, van advies tot aan uitvoering. Zo gaan wij graag van tevoren met u in gesprek om te luisteren naar uw wensen. Vervolgens geven wij u advies over de mogelijkheden die wij hebben. Indien u helemaal tevreden bent, gaan onze ervaren vakmensen aan de slag om uw pand naar wens te (ver)bouwen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?