AANNEMERSBEDRIJF IN DE VECHTSTREEK

Aannemersbedrijf voor particulieren uit de Vechtstreek

Indien u een deskundig aannemersbedrijf in de Vechtstreek zoekt, is Tap Bouw de ideale partner. Ons bedrijf (ver)bouwt al jaren woonhuizen, kantoren en winkels in ’t Gooi en de Vechtstreek helemaal naar wens. Profiteer van onze jarenlange ervaring en grote vakkundigheid en neem contact met ons op.

Aannemersbedrijf Vechtstreek

Tap Bouw is als aannemersbedrijf actief voor particulieren en bedrijven uit de Vechtstreek. In deze regio hebben wij al vele (ver)bouwprojecten voor zowel huizen als winkels en kantoren tot een goed einde gebracht. Van de kleinste werkzaamheden (zoals de plaatsing van een dakraam) tot aan de grootste projecten (verbouwen van een winkelruimte): alles is bij ons al eens de revue gepasseerd.

Hierdoor is ons team aan ervaren vakmensen uitstekend in staat om ieder project helemaal naar uw wensen uit te voeren. Vanzelfsprekend geven wij u voor het project ook graag advies op maat. Het kan natuurlijk zijn dat u wel een idee hebt, maar niet weet welke mogelijkheden er zijn om dit uit te voeren. Met onze jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen en trends weten wij voor iedere vraag de juiste oplossing.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?