TAP BOUW IS HÉT AANNEMERSBEDRIJF UIT NAARDEN

Het aannemersbedrijf voor bedrijven particulieren uit de omgeving van Naarden

Tap Bouw is al jaren hét aannemersbedrijf voor bedrijven en particulieren uit Naarden en wijdere omgeving. Alle soorten (ver)bouwprojecten regelen wij van A tot Z. Vraag ons gerust naar de vele verschillende mogelijkheden.

Aannemersbedrijf Naarden

Aannemersbedrijf Tap Bouw voert bouwprojecten uit voor particulieren en bedrijven uit Naarden, Huizen, Hilversum en andere plaatsen uit ’t Gooi en de Vechtstreek. Zo kunt bij ons terecht voor nieuw- en verbouw van:

Kozijnen, Badkamer en toilet, Dakkapellen, Erker-serre, Schuifdeuren, Veranda, Kelder, Lichtstraat, Openhaard – schouw, Dakterras, Balkon, Uitbouw van uw huis.

Ons team aan ervaren vakmensen regelt het gehele project van A tot Z. Zo geven wij u ook van tevoren met veel genoegen advies over het project. Wellicht heeft u een idee, maar weet u niet zeker hoe dit het beste uitgevoerd kan worden? Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis bieden wij voor iedere vraag een passend antwoord.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?