ACTIEF IN LAREN

Vakkundig aannemersbedrijf voor particulieren en bedrijven uit Laren en omgeving

Aannemersbedrijf Tap Bouw is al jaren actief in Laren en omgeving. U schakelt ons in voor zowel kleine als veelomvattende nieuw-, ver- en uitbouwprojecten. Neem meteen contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden voor uw project!

Aannemersbedrijf Laren

Al vele jaren is Tap Bouw een vakkundig aannemersbedrijf, dat complete (ver)bouwprojecten verzorgt in Laren, Bussum, Huizen en andere plaatsen in ’t Gooi. Zowel de nieuw- en verbouw van huizen als van kantoren en winkelpandenhttps://tapbouw.nl/nieuwbouw wordt door ons op een vakkundige wijze geregeld. Bij ons bent u verzekerd van een gespecialiseerde en ervaren partner die u begeleidt tijdens het gehele proces.

Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons dan ook voorop. Dit uit zich onder meer in het feit dat wij vooraf graag alle tijd uittrekken om uw wensen te bespreken en u advies op maat te geven. Met onze jarenlange ervaring weten wij voor iedere wens een uitstekende oplossing te bieden. Verder zorgen wij ook tijdens en na het project voor een adequate en klantgerichte begeleiding.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?