TAP BOUW, DE GESCHIKTE PARTNER

Ervaren en vakkundig aannemersbedrijf voor bedrijven en particulieren uit Huizen

Indien u zoekt naar een aannemersbedrijf voor uw (ver)bouwproject in Huizen, is Tap Bouw de geschikte partner. Ons bedrijf verzorgt de meest uiteenlopende bouwprojecten bij zowel woonhuizen als kantoren en winkelpanden. Van A tot Z regelen wij uw project!

Aannemersbedrijf Huizen

Tap Bouw is hét aannemersbedrijf voor bedrijven en particulieren uit Huizen, Bussum, Blaricum en de rest van Noord-Holland. Wij verzorgen al vele jaren de complete (ver)bouw van woonhuizen, kantoren en winkelpanden op zeer vakkundige wijze.

Zowel de grote projecten als de kleinste werkzaamheden – variërend van de bouw van een huis tot aan de plaatsing van een dakraam – wordt door ons team aan ervaren vakmensen van A tot Z uitgevoerd, uiteraard helemaal naar uw wens. Vanzelfsprekend staan wij u ook van tevoren graag bij met deskundig bouwadvies. Voor al uw wensen bieden onze medewerkers gegarandeerd een passende oplossing!

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?