COMPLETE (VER)BOUWPROJECTEN

Vakkundig aannemersbedrijf voor (ver)bouwprojecten in Bussum

Tap Bouw verzorgt als aannemersbedrijf de meest uiteenlopende bouwprojecten in de regio Bussum. Vrijwel alle soorten (ver)bouwprojecten worden door ons van A tot Z naar wens verzorgd. Vraag naar de mogelijkheden.

Aannemersbedrijf Bussum

Aannemersbedrijf Tap Bouw verzorgt al jaren diverse soorten bouwprojecten in Bussum, Huizen, Blaricum en andere steden in Noord-Holland. Het hele proces van A tot Z wordt door onze ervaren medewerkers op een vakkundige manier geregeld. U schakelt ons onder meer in voor nieuw- en verbouw van uw:

Lichtstraat, Schuifdeuren, Openhaard – schouw, Kozijnen, Badkamer en toilet, Dakkapellen, Dakterras, Kelder, Veranda, Erker-serre, Balkon, Uitbouw.

Behalve voor particulieren, voeren wij ook complete (ver)bouwprojecten uit voor bedrijven. Complete winkels en kantoorpanden worden door ons naar wens verbouwd, uitgebouwd of gerenoveerd. Uiteraard kunt u ook voor bouwadvies voorafgaande het project bij ons terecht. Wilt u een modernere uitstraling of wilt u meer doen met de beschikbare ruimte? Vraag het onze professionals! Zij bieden voor iedere vraag een passende oplossing!

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?