EEN AANNEMERSBEDRIJF IN ’T GOOI

Aannemersbedrijf voor bedrijven en particulieren uit ’t Gooi

Een gespecialiseerd aannemersbedrijf in ’t Gooi is Tap Bouw uit ’s-Graveland. Tap Bouw verzorgt elk (ver)bouwproject compleet van A tot en met Z. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Aannemersbedrijf

Tap Bouw is al vele jaren werkzaam als een aannemersbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven uit ’t Gooi. Onze team aan professionals verzorgt elk (ver)bouwproject woonhuizen en winkels en kantoren helemaal naar wens. Zo regelen wij de nieuw- en verbouw:

Erker-serre; Balkon; Kelder; Veranda en luifels; Dakkapellen; Lichtstraat en dakraam; Kozijnen en garagedeuren; Badkamer en keuken; Openhaard – schouw; Schuifdeuren; Dakterras.

Bovendien is ook de uitbouw van uw huis, winkel of kantoorpand bij ons in uitststekende handen. U laat het gehele project van A tot Z aan ons over. Vanaf het eerste gesprek zorgen wij dat alles helemaal volgens uw wensen verloopt. Met onze jarenlange ervaring zijn wij ook uitstekend in staat om u waar nodig te voorzien van advies. Onze specialisten zorgen voor een oplossing die naadloos aansluit op uw behoeften en wensen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?