EEN AANNEMER IN DE REGIO LAREN

Aannemer voor uw (ver)bouwproject in Laren

Zoekt u een aannemer in de regio Laren? Tap Bouw verzorgt al jaren complete (ver)bouwprojecten voor bedrijven en particulieren uit ’t Gooi en de Vechtstreek. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Aannemer Laren

Tap Bouw is de juiste keuze als aannemer voor uw (ver)bouwproject in Laren. Voor zowel particulieren als bedrijven voeren wij complete verbouwingen en renovaties van A tot Z uit. Wij zijn gespecialiseerd in zowel grote als kleinere projecten, variërend van het bouwen van een woning tot aan het plaatsen van een dakraam.

Voor elk project bent u bij ons verzekerd van een vakkundige uitvoering en begeleiding door vakmensen met een jarenlange ervaring. Naast enkel het uitvoeren van het project, geven wij u ook graag bouwadvies op maat. Wilt u iets veranderen aan uw pand, maar weet u niet precies wat? Wij weten voor iedere vraag altijd de juiste oplossing!

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?