AANNEMER BUSSUM

Vakkundige aannemer voor uw project in Bussum

Aannemer Tap Bouw verzorgt al jaren vele soorten (ver)bouwprojecten in Bussum en omgeving. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van onze diensten op het gebied van nieuw-, ver- en uitbouw. Vraag naar de mogelijkheden voor uw project!

Aannemer Bussum

Tap Bouw voert als aannemer al jaren bouwprojecten uit in Bussum, Laren, Huizen en andere plaatsen in Noord-Holland. Zo helpen wij particulieren met de (ver)bouw van een:

Lichtstraat, Openhaard – schouw, Kozijnen, Badkamer en toilet, Dakkapellen, Dakterras, Erker-serre, Kelder, Schuifdeuren, Veranda, Balkon, Uitbouw.

Bovendien voeren wij ook allerlei soorten (ver)bouwwerkzaamheden uit aan kantoorpanden en winkels. Wij kenmerken ons door onze vakkundige uitvoering van en persoonlijke aanpak bij ieder project. Zo hebben wij voor elk project goed opgeleide en ervaren vakmensen tot onze beschikking, die u tijdens het gehele project betrouwbaar en overzichtelijk begeleiden. Tevens geven zij u ook graag bouwadvies op maat. Ook voor speciale wensen weten zij gegarandeerd een oplossing!

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Aannemer Bussum?
    Neem contact met ons op: