KLEIN OF GROOT PROJECT

Aannemer voor (ver)bouwprojecten in de regio Blaricum

Tap Bouw verzorgt als aannemer al jaren diverse (ver)bouwprojecten in de regio Blaricum, Huizen en Naarden. Zowel kleine als grote projecten voor huizen, kantoren en winkelpanden zijn bij ons in goede handen. Neem meteen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Aannemer Blaricum

Tap Bouw is een zeer geschikte aannemer voor allerlei soorten (ver)bouwprojecten in de omgeving van Blaricum, Huizen, Naarden en Laren. Van A tot Z wordt alles door ons volledig volgens uw wensen uitgevoerd. Ons team met vakmensen is onder meer gespecialiseerd in de nieuw- en verbouw van uw:

Badkamer en toilet, Balkon, Kelder, Veranda, Dakkapellen, Kozijnen, Openhaard – schouw, Schuifdeuren, Lichtstraat, Dakterras, Erker-serre, Uitbouwen van uw huis.

Behalve woningen, verzorgen wij ook de nieuw-, uit- en verbouw van winkels en kantoren helemaal naar specificatie. Vanzelfsprekend geven wij u van tevoren ook graag bouwadvies. Wilt u uw ruimte effectiever benutten of wilt u uw winkelpand een moderne en stijlvolle uitstraling geven? Wij bieden te allen tijde een oplossing die volledig aansluit op uw wensen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?