Water en gas

Water en Gas

Tap Bouw verzorgt ook al uw verzaamheden op het gebied van gas en water. De installateurs van Tap Bouw kunnen met geavanceerd meetmateriaal en grondige vakkennis controleren of uw gasleidingen veilig zijn en er geen risico aanwezig is op gaslekken.

Evenzo kunnen de installateurs controleren of er in uw waterleiding geen scheuren en lekkages zitten en verhelpen uw problemen indien uw waterleiding is bevroren.

Nieuwe gas- en waterinstallatie

Naast het meten en verhelpen van problemen met uw gas- en waterleidingen, leggen de installateurs van Tap Bouw ook compleet nieuwe gas- en waterinstallaties aan. Dit gebeurt zeer nauwkeurig volgens de nieuwste voorschriften en richtlijnen. Bijvoorbeeld bij de uitbouw van een nieuwe keuken. Dan zal de installatie van gas en water volledig in overeenstemming moeten zijn met het ontwerp van de keuken en zullen er diverse leidingen moeten worden verlegd.

Voor wat betreft de werkzaamheden omtrent gasinstallaties, verzorgt Tap Bouw naast het plaatsen van nieuwe systemen ook de levering, het monteren en installeren van gastoestellen, het monteren, verleggen en verplaatsen van gaskranen en het afpersen van gasleidingen die niet meer worden gebruikt.

Klik hier indien u meer wilt weten hierover of een offerte wilt ontvangen.

Monteren en installeren gas- en watersystemen

Voor wat betreft installaties voor gas en water kan Tap Bouw de riolering, waterleiding en afvoerpijpen aanleggen of verleggen. We monteren, installeren en leggen ook koud- en warminstallaties aan. Verder leggen we ook ringleidingen, circulatieleidingen voor warm water aan en monteren we ook waterkranen, zowel buiten als binnen. Klik hier voor meer informatie hierover.

Heeft u vragen rondom gas en water installaties en u woont in de buurt van Soest, Hilversum en ‘t Gooi, neem dan vrijblijvend contact op met de installateurs van Tap Bouw.