Vloeren maken en leggen

Vloeren maken en leggen

Voor wat betreft het vloeren maken en leggen kan Tap Bouw u informeren over de diverse mogelijkheden.

De juiste vloer is bepalend voor de uitstraling van uw woning/bedrijfspand. Het kan een warme, huiselijke sfeer geven en het kan een groter ruimtelijk effect creëren, afhankelijk van het materiaal en de kleur(en) die u kiest. Daarom is het noodzakelijk dat de vloer met zorg wordt gekozen.

Eigenschappen vloeren

U zult moeten bepalen welke eigenschappen van de vloer past bij uw manier van leven, de uitstraling van het huis en de look en feeling. Keuze van kleur en materialen zijn daarbij van belang. Wilt u zo min mogelijk onderhoud aan de vloer hebben, wordt de vloer heel intensief gebruikt (bijvoorbeeld in een kantoorpand waar veel medewerkers heen en weer lopen) of is het een vloer voor in de slaapkamer waar vrijwel nooit met schoenen, of leren zolen en hakken op wordt gelopen? Wilt u vloerverwarming ja of nee? Wilt u vloerverwarming bij een tegelvloer of een houten vloer? Allemaal zaken die van belang zijn bij het onderdeel vloeren maken en leggen.

Neem contact op met Tap Bouw voor de mogelijkheden.

Afwerking vloeren

Bij het leggen van de vloer moet er ook gedacht worden aan het egaliseren van de vloer, het eventueel leggen van een ondervloer, of een isolatielaag. En als de vloer eenmaal is gelegd, dient de vloer netjes te worden afgewerkt.

Tap Bouw heeft voor het vloeren maken en leggen diverse medewerkers in dienst die dit hele traject, vanaf het voorbereiden, tot het afwerken van uw vloer, voor u kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Voor een mooi voorbeeld van het vloeren maken en leggen hebben we een project waar we een lichtgewicht betonnen vloer hebben geplaatst. Klik hier voor afbeeldingen.