Tuinhuis

Tuinhuis

Met een tuinhuis geeft u uw tuin een extra dimensie. Niet alleen biedt het aanvullende opbergruimte, het kan ook dienen als kantoorruimte aan huis, extra leefruimte en een veilige speelruimte voor kinderen. Of wat dacht u van een sauna, atelier of gastenverblijf? Het is dan wel raadzaam om uw tuinhuis goed te isoleren.

In allerlei soorten en maten

Tuinhuizen zijn beschikbaar in allerlei soorten maten, in allerlei soorten materialen en u kunt tuinhuizen inrichten voor diverse functies. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken als werkruimte in combinatie met een carport, of een combinatie van een gastenhuis met een sauna. Alles is mogelijk.

Tuinhuizen kunnen kant en klaar (prefab) door Tap Bouw geleverd worden, of als u specifieke wensen heeft en prefab tuinhuizen voldoen niet aan de eisen die u stelt, dan kan Tap Bouw maatwerk leveren en samen met u een ontwerp maken voor een tuinhuis die past bij de stijl die u verkiest. Klik hier voor meer informatie.

Vergunning voor tuinhuizen en blokhutten

In een aantal gevallen is voor het bouwen van tuinhuizen en blokhutten een vergunning nodig. Tap Bouw kan u hiermee helpen en u hierin adviseren. Bent u van plan om uw tuin uit te breiden met een tuinhuis, of een blokhuit en woont u in de regio Hilversum en ‘t Gooi, neem dan contact op met Tap Bouw. Wij realiseren uw ideale tuinhuis.