Timmerwerk

Timmerwerk

Indien er timmerwerk benodigd is voor uw plan om een mooie trap van hout of een inloopkast in uw kamer te bouwen, dan kan Tap Bouw met gespecialiseerde timmerlieden al uw wensen omtrent dit gebied realiseren.

Diversiteit in timmerwerken

Ook voor klein timmerwerk in en rondom uw woning heeft Tap Bouw de expertise in huis om kwalitatief vakwerk te leveren. Voor grote timmerwerken zoals een aanbouw van bijvoorbeeld een veranda, of een vide, een houten tuinhuisje, een carport, of op maat gemaakte kozijnen, dan kunnen wij u adviseren met al onze kennis en ervaring die we hebben op dit werkvlak. In veel gevallen komt het neer op maatwerk, en daarin staan uw wensen voorop, denken wij mét u mee en werken wij samen tot het gewenste resultaat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Timmeren is kunst

Niet alleen kijken wij naar het functionele aspect van een ontwerp, ook kijken wij naar esthetiek en de indeling van het timmerwerk. De stijl en het (unieke) karakter van het ontwerp dient nauw aan te sluiten op de stijl van uw woning of bedrijfspand. De ruimte waarmee timmerwerk wordt opgevuld, dient zo efficient mogelijk te worden ingedeeld.

Naast nieuwe timmerwerken kan Tap Bouw ook renovatie uitvoeren van bestaand timmerwerk. Klik hier voor een voorbeeld.

Bent u op zoek naar een goed opgeleide en vaktechnische timmerman in de omgeving Loosdrecht, Hilversum, ‘s-Graveland, neem dan contact op met Tap Bouw.