Sloopwerkzaamheden

Sloopwerkzaamheden

Bij sloopwerkzaamheden is het van belang dat dit veilig en milieuvriendelijk gebeurt en de omgeving zo min mogelijk overlast ervaart. Daarnaast proberen wij in dit proces zoveel mogelijk de aandacht te leggen op het hergebruik van (sloop)materiaal.

Slopen kan nodig zijn om een bouwval te vervangen, of omdat u een bestaand pand, of een gedeelte van een pand volledig wilt vervangen/vernieuwen. Dat kan een compleet huis zijn, een ruïne, een bedrijfspand, loods, of het interieur zoals een trap, muren of bijvoorbeeld een keuken of een badkamer.

Tap Bouw en sloopwerkzaamheden

Vanuit het oude weer iets nieuws maken. Of het nu gaat om een zolder, of om een kelder, er is een standaardregel bij sloopwerkzaamheden: Begin van boven naar beneden. Of het nou om het uitgraven van uw kelder gaat, of om het verwijderen van houten zolderplaten; slopen begint van bovenaf.

Slopen is een apart specialisme dat men goed moet beheersen om veilig en gestructereerd aan het werk te kunnen gaan. Tap Bouw heeft hiervoor gespecialiseerd personeel die u met alle soorten sloopwerkzaamheden van dienst kan zijn.

Zo heeft Tap Bouw een mooi voorbeeld van een project in Bussum, waarbij een kelder is geplaatst en de oude kelder is verwijderd. Het is een mooi en innovatief traject geweest in Bussum.

Klik hier voor het filmpje.

Vergunning sloopwerkzaamheden

Let overigens op dat u in veel gevallen bij sloopwerkzaamheden een vergunning nodig heeft en een sloopmelding moet doen. Het aanvragen van de sloopmeldingen, de sloopvergunning en de omgevingsvergunning, verzorgen wij ook voor u.

Wilt u meer informatie hebben over slopen en alles wat erbij komt kijken, neem dan contact op met Tap Bouw voor een uitgebreid advies.