Luifel

Luifel

Een luifel geeft niet alleen bescherming tegen wind en neerslag. Het geeft ook nog eens een esthetische meerwaarde voor het aanzicht en de entree van uw woning of bedrijfspand.

Ontwerp luifels

Luifels zijn er in diverse stijlen en maten en worden gemaakt van diverse materialen. Er zijn standaard luivels beschikbaar, maar Tap Bouw biedt ook de mogelijkheid tot maatwerk en kan hierdoor dan ook rekening houden met uw persoonlijke wensen. Het is belangrijk dat de luivel aansluit op het karakter van uw voordeur. Wellicht heeft u een eigen ontwerp, maar indien u dit graag zou willen uitbesteden, heeft Tap Bouw de kennis en ervaring in huis om u hierin te begeleiden.

Keuze materiaal luifels

Bij de keuze van het materiaal is het raadzaam om materiaal te gebruiken dat een zeer geringe uitzet heeft en ongevoelig is voor kromtrekking als gevolg van zonlicht, hitte en vocht. Daarnaast is het ook wenselijk om gebruik te maken van rottings- en onderhoudsvrije materialen.

Indien u geïnformeerd zou willen worden over het aanbrengen van een veranda of een luivel, neem dan contact op met Tap Bouw voor een afspraak. Dan komen wij bij u langs voor een gedegen advies.

Hier vindt u een afbeelding van een veranda in Laren waar een mooie luivel is geplaatst.