Loodgieter

Loodgieter

Bent u op zoek naar een deskundige loodgieter met ervaring? Neem dan contact op met Tap Bouw voor alle loodgieterswerkzaamheden. Heeft u werkzaamheden rondom een renovatie of installatie van afvoerpijpen en gas- en waterleidingen voor uw keuken en sanitair, en woont u in de omgeving van Muiden, Naarden of ‘t Gooi, dan is Tap Bouw de juiste partner voor u.

Loodgieters en waterschade

Aangezien ons huidig klimaat aan sterke veranderingen onderheving is en het steeds vaker regent, is het van belang dat uw woning/bedrijfspand van een goede afvoer is voorzien. Een verstopte afvoer kan voor ernstige overlast zorgen. Denk hierbij aan lekkages en waterschade. Is er bij afvoer naar de riolering een probleem, dan kan het stankoverlast en lekkages of binnendringend regenwater veroorzaken. De loodgieter biedt dan uitkomst.

Tap Bouw heeft loodgieters in dienst die met deskundigheid en zorg al deze problemen voor u kunnen oplossen, maar nog beter; ze kunnen dit voortaan voorkomen. Indien nodig kunnen zij de bestaande leidingen en installaties vervangen door nieuwe die voldoen aan de huidige eisen. Vraag het ons indien u meer wilt weten omtrent dit onderwerp.

Voorkomen van problemen

De loodgieter dient niet alleen een probleem te kunnen verhelpen, maar ook om de oorzaak van het probleem te kunnen traceren. Bij lekkages is het vaak een lastige kwestie om de oorzaak te vinden. Hiervoor is deskundigheid vereist. Loodgieters van Tap Bouw zijn hierin ervaren en nog belangrijker: Zij kunnen deze problemen voorkomen. Neem direct contact op met onze specialisten als u lekkages heeft.

Ook als u uw badkamer, keuken of toilet wilt renoveren of wilt verbouwen, dan kan een loodgieter van Tap Bouw u hiermee helpen. Wij kunnen daarnaast ook een nieuwe riolering of een nieuw leidingensysteem voor u aanleggen en de dakbedekking onderhouden. Klik hier voor een uitgebreide offerte.