Garagedeuren

Garagedeuren

Is het tijd om uw garagedeuren te vervangen, of zoekt u deuren voor uw nieuw te bouwen garage, dan kan Tap Bouw u hierbij helpen. Om de juiste keuze te maken in het aanschaffen of op maat te laten maken van garagedeuren, zult u moeten bepalen waarvoor u de garage gaat gebruiken.

Garage voor diverse doeleinden

Wilt u alleen de garage gebruiken voor uw auto, of wilt u de garage ook gaan gebruiken als opslagplaats en/of opbergruimte voor bijvoorbeeld tuinmateriaal, een grasmaaier, de afvalcontainer of fietsen en motoren? Indien u de garage vrijwel nooit meer gebruikt om de auto te parkeren, maar meer gebruikt als opbergruimte, is het handig om garagedeuren te kiezen waarbij u niet hoeft te wachten, totdat de deuren automatisch open zijn, maar direct met de hand de deur kan openen en spullen naar binnen en naar buiten kan brengen. Wilt u meer weten hierover, neem dan contact op met de experts van Tap Bouw.

Diverse soorten deuren

Welk soort garagedeur past het best bij uw woning?

  • Sectionaaldeuren
  • Kanteldeuren
  • Roldeuren
  • Openslaande deuren
  • Garagedeuren met een zogeheten ‘inloopdeur’

En van al deze soorten deuren zijn nog verschillende varianten beschikbaar. Tevens is het mogelijk om de deuren te isoleren indien gewenst. Voor diverse voorbeelden, kunt u hier klikken.

Woont u in de omgeving van Loosdrecht, Breukeleveen, Hilversum of gemeente Wijdemeren en wilt u een carport laten bouwen of een garage te laten aanbouwen, neem dan contact op met Tap Bouw voor meer advies.