Elektra werkzaamheden

Elektra werkzaamheden

Een belangrijk onderdeel van uitbouw, verbouw of renovatie aan uw woning of bedrijfspand zijn de elektra werkzaamheden die moeten worden verricht. Om comfortabel te kunnen wonen of te werken, is de aanwezigheid van een goede elektrische installatie van essentieel belang. Bij een niet goed werkende installatie, kunnen onveilige situaties ontstaan, zoals bijvoorbeeld kortsluiting of overbelasting.

Een woning of bedrijfspand wordt steeds meer afhankelijk van een goed werkende elektrische installatie en steeds meer apparatuur wordt tegenwoordig aangesloten op het elektriciteitsnet. Het gebruik hiervan neemt toe en hiervoor zijn o.a. werkzaamheden rondom elektra nodig die ervoor zorgen dat apparatuur ook tegelijkertijd gebruikt kan worden.

Werkzaamheden elektriciteitsnet

Hierbij kunt u denken aan het uitbreiden van de installatie door het aansluiten van meerdere groepen en meerdere stopcontacten (bijvoorbeeld bij het uitbreiden met een erker of een serre), of het ‘verzwaren’ van uw elektriciteitsaansluiting, waardoor u meer vermogen kan afnemen.

Een aantal andere voorbeelden van elektra werkzaamheden die Tap Bouw voor u kan uitvoeren zijn:

  • Het aansluiten van een installatie op de ‘slimme meter’
  • Het vernieuwen/vervangen van een oude installatie.
  • Plaatsen/uitbreiden van een (nieuwe) groepenkast.
  • Leveren en aanbrengen van zonnepanelen
  • Domotica
  • Verlichtingsinstallaties

Om een impressie te krijgen van een aantal werkzaamheden rondom elektra waar Tap Bouw mee bezig is geweest, klik hier.

Offerte Elektra werkzaamheden

Bent u op zoek naar een goede elektriciën in ‘t Gooi en omgeving, (Naarden, Blaricum, Bussum, Hilversum, Loosdrecht) die al uw elektra werkzaamheden verzorgt, neem dan gerust contact op met Tap Bouw voor een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak. Dan kan één van onze elektriciëns bij u langskomen om de situatie op te nemen. Ook voor al het maatwerk en al uw overige werkzaamheden op het gebied van Elektra bent u bij ons aan het juiste adres.