Carport

Carport

Wilt u uw auto beschermen tegen regen, sneeuw, of hagel en heeft u geen garage beschikbaar, dan is een carport de ideale oplossing. In de herfst en winter beschermen carports tegen bladeren en allerlei soorten neerslag en in de zomer beschermen ze tegen zonlicht en allerlei soorten uitwerpselen van vogels.

Carports zijn er in verschillende soorten en maten. Of het nu een bested is voor een auto, een caravan, een camper, een boot, of voor meerdere auto’s, Tap Bouw levert maatwerk op dit gebied en kan u van allerlei soorten overkappingen voorzien.

.

Keuze in carports

Een carport kan tegen een woning of garage aangebouwd worden, maar het kan ook vrijstaand. In iedere gewenste vorm en van elk gewenst materiaal kunnen er carports worden gebouwd; van glas, hout of metaal/aluminium, of een combinatie van deze materialen. Wilt u hier degelijk advies in hebben, neem dan contact op met één van onze specialisten op dit gebied.

Daarnaast kunnen carports voorzien worden van diverse items zoals spotjes, zodat er altijd voldoende licht is, als u van huis vertrekt of thuiskomt. De kans op eventuele diefstal wordt hierdoor ook aanzienlijk verminderd.

Meer weten over carports

Om u een indruk te geven van wat de mogelijkheden allemaal zijn, kunt u hier klikken voor een project in Weesp waar Tap Bouw bezig is geweest met een garage en een overkapping.

Wilt u meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte voor een carport met diverse voorzieningen, neem dan contact met ons op.